365 Foto 2011

Kantig/kantigt (286 av 365)

Kantig/kantigt (286 av 365)

Väldig speciell dag idag om man ser till datumet som är 11-11-11 och på toppen av det, så är det fullmåne.

Läste på SvD att Egyptiern stängde den största pyramiden i Giza, Cheopspyramiden. En Internet användare hade slagit larm att “märkliga ritualer” planerades inom pyramidens väggar. Skall bli lite spännande att läsa tidningarna i morgon och se om det hände något mystiskt.

Jag har i alla fall haft en lugn dag och fått sparat nästan alla Lill-polarns artiklar. Jag har dem visserligen innan, men jag ville så gärna ha med kommentarerna och i en kommentar frågar “ Lukethed : Jag fattar fortfarande inte hur du lyckas med att ta bilder på Pepper och Lill-polarn ihop. Jag menar när du väl har satt dit Lill-polarn borde ju Pepper ha gått därifrån normalt sett

Elvy undrade också hur jag gjorde och då framför allt när “Pepper och Lill-polarn hämtar post“.  När djuren var med så var Pepper lättast, det räckte med att ställa upp Lill-polarn och ropa så kom han som ett skott och skulle se om det var något roligt på gång.

Hästarna verkade mest resonera som “ Shit! Hon pratar med en pinne, bäst att ta hänsyn

Shakira verkade mest önska att någon kunde kastade iväg Lill-polarn så hon kunde köra apport!?  “Oj! Sorry matte! Kom på att jag inte är en apporterande ras, ring efter Alfhild så kan hon leta

Eftersom jag och Elvy är ganska lika och har umgåtts en hel del så såg hennes djur heller inte Lill-polarn som något konstigt utan som ” Något stel kanske

Lill-polarn

4 Comments

 • PJAK

  Jag hoppas verkligen det blir en bok med dina inlägg om lill-Polarn. Minst en vill jag ha, Beroende på tidpunkt kan det bli 4 till….

 • Gullvi

  Kommer ihåg en del av hans hyss. Bilderna är fantastiska.
  Har inte varit med om något mystiskt idag trots datumet.

 • Benita

  Åh, jag ÄLSKAR Lillpolarn. Och, det bara MÅSTE bli en bok om honom!
  Jag skulle då genast köpa minst 3 stycken.
  1 till mej själv och 2 som present till folk jag vet gillade då jag berättade om Lillpolarn för dom då det begav sej.

  Och, jag skulle sen jättegärna vilja komma och hälsa på hemma hos de och hästarna… och få mitt ex av boken om Lillpolarn signerad. 😉

 • carro

  Det är så fantastiska bilder på honom och djuren. Kontakta någon förläggare och se om du kan få en bok utgiven med bilderna och berättelserna

Leave a Reply

Översätt sidan »