365 Foto 2011

Hemgjort (290 av 365)

Hemgjort (290 av 365)

Det börjar bli dags att pyssla lite framför idol så jag tog fram resväskan jag brukar fylla när jag behöver ta ner något till vardagsrummet. Mammas lapptäcke låg i väskan och får nu pryda soffan. Kommer att ha täcket i hobbyrummet när det är klar. Jag gillar verkligen den här resväskan  🙂 Det får plats med det mesta och enkel att ta med sig till kärring torsdagar. Normalt sett står resväskan längs med den gamla skolbänken och innehållet varierar med vad jag pysslar med.

Pyssel väska

Tänkte göra nytt brev till Tyskland och är så glad att det jag hade översatt var rätt till 99%  Det var en rad jag hade missat lite på, så översättningen börjar bli hyfsad. Kommer att skriva det helt nästa gång och så får Aldina kolla var det är jag mest behöver träna på. Tyska grammatiken är ju lite bökig så det är bättre att koncentrera mig på att förstå och kunna skriva hyfsat än helt perfekt. Men när jag lyckades såpass bra så är det ju roligare och det känns så mycket lättare när Aldina finns till hands, man vågar tolka lite vidare och då blir det mer rätt. Sedan är det ju så roligt att kolla efter snigel  mejl  🙂

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »