365 Foto 2011

Vakt (291 av 365)

Vakt (291 av 365)

Idag fick jag hjälp Micael att städa köksskåpen. Hmmm! Jag tycker att gubben är suverän med att fixa och renovera men han har ett problem och det är att han plockar aldrig undan efter sig utan han går runt  i ett berg av bråte. När han sen skall städa så slänger han bara ner allt där han står. Så Micaels skåp var fyllda med av verktyg, papper och burkar med allt möjlig konstigt i. Vi hjälptes åt med att tömma och städa, när Micael fick syn på att det hade läckt vatten från toan.

Vakt (291 av 365)

Det droppade från vatten rören och Micael tyckte det inte var så farligt! Jag blev bra irriterad för ett par droppar blev snabbt ganska omfattande och Micael fick nu torka upp vidden av sin nonchalans, har han otur nu får han vänta lite till på sitt badrum 🙁  Vi skall ha en fläkt någonstans så jag hoppas att den fungerar. Men han fick sig en ordentlig läxa och lär väl inte vara så nonchalant hädanefter. ( Allt smått blir stort om man skiter i det ) Jag hittade en större hink så jag slipper tömma vattnet så ofta.

Har gjort lite kuvert idag men skall nog bara ta och koppla av resten av kvällen.

Kuvert

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »