365 Foto 2011

Eget tema 35. Hysteriskt

Eget tema 35. Hysteriskt

Jul basaren på Röda korset började 10 och när vi kom så var kön enorm. Hua! Det var så mycket folk att man varken kom fram eller bak så idag fick jag lätt panik och folk började till sist säga till varandra att sansa sig lite. Jag kan förstå att folk vill göra fynd, men innan alla lugnat ner sig så hörde man kraschande ljud lite här och där. Jag var väl egentligen på jakt efter jul manschetter till dekoration. Jag köpte två glas som jag skall ha värmeljus i och de beställde Micael på direkten.

Vakt (291 av 365)

Men det var roligt att se de flestas glada miner när de kom med sina fynd och det är lite roligt att höra när folk gratulerar varandra eller berättar att just sådan hade de när de var liten. Gillar att så många ungdomar köper de gamla traditionella handmålade ljusstakarna. Skall åka ner en vardag och kolla igen, men jag känner mig riktigt nöjd med mina Fynd, Få se hur mycket som stannar här eller om de flyttar in till våra unga grannar .)

Nu skall jag göra i ordning glasen och mysa.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »