365 Foto 2011

Glader(292 av 365)

Glader(292 av 365)

Här är två glada tomtar som jag köpte för en krona styck på RK.  Jag brukar samla på små figurer och de flest har gått åt i olika arrangemang. Nu åkte skäggen upp igen när jag fotade men har ser så himla glad ut, likaså tjejen nedanför. Den är ju som gjort för explosions box eller en godis låda. Hua! Snart är vi redan inne i December och det känns som man inte riktigt hinner med.

Glader(292 av 365)

Sönerna kommer in på middag idag så Micael hade fixat kvälls mys! Choklad och energi dryck  🙂 Tror våran smak skiljer sig på vad man skall stoppa i sig på kvällen. Men det skall bli mysigt att äta tillsammans, det var ett tag sedan sist. Tobias har fått ett hål på avloppsslangen till diskmaskinen och fick syn på detta när vattnet började sippra upp ur klickgolvet! Shit! Snacka om att det just nu verkar gå troll i gården. Vi får hoppas att försäkringen täcker detta , men som tur är verkar Tobias ta det med ro.

Kvälls mys

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »