365 Foto 2011

Knut (293 av 365)

Knut (293 av 365)

Känner mig exakt så här idag! Som en luddig knut på ett oändligt snöre. Folk verkar trötta och utslitna lite överallt, det finns redan advents ljusstakar uppe! Och tjejen i köket smög fram en liten tomte med ljus. Kan bara tänka mig att anledningen är för att det är så mörkt och trist och inte att man vill fira jul redan nu! Eller!? När jag precis hade gottat ner mig i soffan ringde Elvy och ville ha lite pepp talking inför att ge sig iväg och jobba. Vi skall tack och lov snart samlas och julpyssla för jag har kört fast igen. Köpte den här lille nissen i tyg och med ståltråd i så att man kan böja honom hur man vill.

Nisse

Tänkte jag skulle göra en dekoration på en kakburk, eller ask av något slag. Sedan fick han gå med en gran och lite annat smått. Men var inte riktigt nöjd med det heller. Sedan kom Micael in och undrade om man inte kunde ställa honom upp, och det gick det med men man får nog hjälpa till med en ståltråd till i så fall. Det slutade med att vi hull på och böja sönder stackaren, så jag visade Micael lyktorna i scrapping som jag hade tänkt göra från början. De tyckte han var gör snygga så det är nog bättre att sätta igång med dem. Men den här luggna nissen är typiskt en RK pryl för en tia. Fixa man till den och låter han hålla i något så blir den ju jättefin.

Nisse

Han har ett hål i dräkten, men sätter man en lapp där eller bara tråcklar lite så blir den som ny. Det är så svårt att hitta saker för olika dekorationer, paketet och noterna kommer från en ljus manschett.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »