365 Foto 2011

Hyacint (296 av 365)

Hyacint (296 av 365)

Pust! Vi tog en sväng till Frölunda för att handla på Panduro, men jag höll på att få spatt. Jösses! Vad folk! Fick i alla fall köpt papper så jag kan börja med lyktorna. Tänkte jag skulle ha hunnit färdigt allt idag men det sprack med råge. Halva överdelen på bokhyllan skall väck, gubben vill ha den nya värmepumpen på den väggen istället så att värmen från kaminen slussas runt ordentligt. Det blev att jag skulle flytta väck de grejerna och fram med jul sakerna.

Adventsljusstake

När jag skulle sätta upp adventsljusstakarna så hade jag bara udda? Shit! Så irriterande. Jag är ganska enkelspårig när jag pyntar och städar och vill helst göra klart vissa delar först för att jobba mig ut mot köket. Sedan är stora rums bordet fullt av pysselprylar som jag behöver när jag gör lyktorna. Jag får nog kånka ner brudkistan igen så jag kan ha grejerna där. Nu ser det ut som en himla mess i vardagsrummet och det får det göra tills i morgon. Passade på att göra i ordning guld hästskon med nissen jag köpte på RK.

Nisse

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »