365 Foto 2011

Eget tema 36. Mysar

Eget tema 36. Mys

Har mest gått runt och små städat. I morgon kommer jag att plocka fram resten av adventsljusstakarna och byta klart gardinerna. Nu blir det mest att  man bara plockar bort och förbereder för lite tomtar. Skall plocka undan lite till sedan ger jag mig, känner mej bra seg och skall nog bara sätta mig och titta på en film. Det var inte så länge sedan jag gjorde en stor städ här så jag blir nog klart med allt i morgon.

Gubben och Tobias skall ta upp köksgolvet och kolla hur omfattat Tobias vattenskada blev. Försäkringen täcker med självrisken ligger på 4000 kr. Hua! Känns som pengarna bara flyger iväg. Tobias såg väl lite positivt på det på grund av att han nu kan ta ett lite mörkare golv. Nu har han ju bott där uppe såpass länga att han kan renovera och byta som han vill. Vi tyckte bara att det var lite onödigt att han ville tapetsera om köket det första han flyttade in. Nu har han egna pengar och bott in sig såpass att han är på det klara med hur han vill ha och vad han vill ha. Nu kan han härja bäst han vill.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »