365 Foto 2011

Eget tema 38. Av

Eget tema 38. Av

FN vilket strul  🙁  Ingen tv eller internet. DĂ€r Ă€r ju stora nackdelen nĂ€r allt inklusive vanliga telefonen gĂ„r via bredbandet. Har kopplat in lilla minidatorn sĂ„ att vi kunde ta kontakt med Monica pĂ„ FB och fĂ„ hjĂ€lp. Det verkar som kabeln ute i hagen har gĂ„tt nu igen. FĂ„r se om det Ă€r fixat i morgon. TĂ€nkte bara slĂ€nga upp temat i alla fall.

Eget tema 38. Av

I gÄr nÀr jag Äkte med Rosa till gravarna glömde jag stÀnga av vattnet, sÄ det blev översvÀmning i Bellmans box. Vidrigt med tanke pÄ att den Àr nersÀnkt sÄ det blev som en gigantisk ler bassÀng med all torv. Sedan hade Bellman irrat sig in i det vÀrsta ler omrÄdet i hagen, det skall vara avstÀngt men pinnarna hade blÄst ner. Nu hade han tÀnkt gena för att komma snabbt in till sin mat och blev stÄendes, han fÄr verkligen kortslutning i bollen nÀr han hamnar fel, inte blev det bÀttre nÀr han kom in och fick syn pÄ sin vatten fyllda box.

Men nu har vi tömt allt och kalkat, sÄ fÄr jag se om vi kan fylla pÄ med torv i morgon. Tur att vi har en dubbel box över.

4 Comments

Leave a Reply

ÖversĂ€tt sidan »