365 Foto 2011

Eget tema 39. Shit happens!

Eget tema 39. Shit happens!

Shit! 1-2 dagar till utan telefon och tv, fast man får väl vara glad att det inte är elen. Jag har dragit över surftiden på det mobila bredbandet, så telia har satt det på snigelhastighet. Funkar att lägga upp ett inlägg men inte så mycket mera. Får läsa ikapp bloggarna jag följer senare. Det hade väl varit ett gyllene tillfälle att pynta färdigt här men jag tror jag skjuter upp det till helgen istället. Kände för att se på gamla filmer.

Ljusbricka

Gjorde i ordning ljusbrickan och bytte ut kaninerna mot tomtar och snö istället. Det är i stort sett bara köksgardinerna och jul staden som är kvar. Men Tobias behöver borra nytt hål till värmepumpen så det känns lite menlöst att sätta upp staden. Pumpen kommer att sitta ovanför vid ena änden.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »