365 Foto 2011

Eget tema 40. Flitiga

Eget tema 40. Flitiga

Hmm! Det lär nog dröja innan vi får telefon eller tv. Så att ha allt via nätet var en urusel idé. Försöker man få hjälp via Telia så slussas man ju bara runt. Mysar mig med gamla filmer framför brasan så länge, tur man har samlat på sig lite filmer under årens lopp.

Grannarna vid hagen sliter som små troll med huset och det kanske blir klart i år. Nu har det kommit ganska långt i alla fall.

Torkade clementiner

Har mest bara slappat och torkat clementiner till jul dekoration, jag verkar ha kommit in i en riktig trött period och känner mig mest ganska grinig. Även  Bellman och Beethoven var på usla humör och nonchalerade mig när jag kom med maten, Bellman var sur som ettika för att jag satt tillbaka tråden som han rivit ner för att gena in till stallet. Han stod bara där och spände blicken i mig och drog i tråden. Så det blev mat flera timmar senare när de slutat att tjura och kom gåendes den rätta vägen utan att dra i snöret.

Det kändes väl lite taskigt att stänga dörren framför nyllet på dem, men Bellman kan verkligen bli gräslig om han får hållas. Beethoven går mest och sympati tjurar och backar upp. Nu är det tack och lov inte så ofta som det går så här långt och det brukar ebba ut ganska fort.

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »