365 Foto 2011

Eget tema 43. Jultvål

Eget tema 4. Jultvål

Gjorde färdigt mina tvålar och kommer att göra det fler gånger. Nu köpte jag ett set på Panduro men kommer nog bara eventuellt köpa tvålmassan där. Det finns gott om olika recept och hur du gör den billigaste varianten själv. Det gäller att hitta den oljan som passar en bäst. Eftersom detta är jultvålar så doftar de kanel och apelsin  🙂

Jag använde hela tvål blocks massan vilket var dumt, för det blev en hel skål över och hade gott och väl kunnat bli 2 tvålar till. Det fins stämplar att köpa så man kan stämpla hemma gjorda på tvålarna. Skall bli roligt till sommaren när lavendeln blommar och jag kan använda det i tvålarna.

Eget tema 4. Jultvål

4 Comments

 • 365+1 foton 2012

  Hej!
  Nu finns 365+1 foton 2012 uppe (+1 då det är skottår 2012).
  Utmaningen drivs i ny regi men med precis samma upplägg.
  I år har vi dessutom en facebooksida – 365+1 foton 2012.
  Vi hoppas att du vill vara med nästa år också!
  Hälsningar från Mia & Ebba

 • Gullvi

  Vad du är pysslig. Har inte gjort så mycket mer än virkat två luciatåg. Men håller på med ett stickat pepparkakshus. Har aldrig lyckats med att baka och sätta ihop. Men i år kommer jag att ha ett pepparkakshus iaf.

 • PJAK

  Tvål skulle nog jag också klara av att göra. Fast jag skulle aldrig lyckas att få de så fint inslagna. Så jag låter blir. Men ljus skulle jag kanske stöpa eller iaf gjuta……

 • Lotta

  Åhhh, blir sugen jag med på att göra tvål. Det som hindrat mig är att det känns som om det blir lite dyrt helt enkelt. Hur gör man den billigaste tvålen?
  Blev “supertvålpysselsugen”! 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »