365 Foto 2011

Lucia (305 av 365)

Lucia (305 av 365)

Redan Lucia! Tycker dagarna går alldeles för fort och för första gången önskar jag mängder av snö. Det är fullständig katastrof med vädret, innan var man rädd att gården skulle glida ner till Kållered på grund av alla sprängningar som Jehander gör. Nu är vi på väg att spolas ner. Innergården är full av vatten och hagarna ser bedrövliga ut. Tur att snickaren och gubben byggde ut taket provisoriskt på Micaels hus så att allt vatten hamnar där dräneringen går. Vete tusan  om  det inte hade läckt in annars.

Den där jäkla granen som jag fotade häromdagen full i går och gjorde oss strömlösa på kvällen. Fy så det lät! Det knastrade och vibrerade i ledningarna ända upp till oss. Gubben sprang runt och kollade så det inte var något i hagen. Nu varnar de för ännu mera stormar och regn. Vete tusan om jag pallar för så mycket mer  🙁

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »