365 Foto 2011

Märke (306 av 365)

Märke (306 av 365)

Jag har två gamla fickur en med kedja på som man hänger i byxorna eller kavajen,  och så detta guldur som jag inte riktigt vet vems den har varit. Får ta och kolla med syrran och hoppas hon har lite bättre koll. Märket är Moeris och vädret var väl lite högre än jag trodde. Har nästan bara knepiga teman kvar så det är skönt att året snart är slut.

Nu till helgen kommer de nog att börja med Micaels badrum och han är helt salig. Detta är väl det han har längtat mest efter. Som det är nu har han bara kall vatten och det blir verkligen kallt nu när det är så kallt. Renoveringen drog väl ut lite extra länge nu när det hela tiden har dykt upp viktigare saker. Så vi får väl sätta denna sommar som deadline nu när förra sprack.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »