365 Foto 2011

Ritual (307 av 365)

Ritual (307 av 365)

Åkte hem till Elvy och skulle spana in hennes jul stad! Jösses! Hmm den hade typ växt en hel del  🙂  Den här traditionen har vi kört så länge jag kan minnas, men Elvy måste alltid vara värst. I år när jag var så seg så var det gulligt av henne att komma och sätta upp min stad med tanke på att hon byggt upp denna först. Nästa år skall hon köra hela bokhyllan och då har jag lovat att vara med.

Ritual (307 av 365)

Vi passade på att gå igenom gamla kort och hon hade ett par på brossan som jag inte hade. De hade fått fotovätska på sig efter att vi framkallade dem i skolan, så där ser man ju den stora fördelen med photoshopen. Fick bort det mesta och rättat till färgerna. Vi skall sätta oss en dag så jag får hjälpt henne med att skanna in bilderna innan de blir sabbade helt.

Brossan

7 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »