365 Foto 2011

December (309 av 365)

December (309 av 365)

Fick paket från min tyska mamma idag som innehöll en massa godsaker. Jag gillar verkligen de tyska pepparkakorna med sylt i mellan, tjocka och goda. gubben och Micael håller på med att sätta upp gipsväggar i hobbyrummet och idag beställde jag tapeterna. Gubben tänkte även ta Tobias gamla rum när han ändå håller på. Smart tänkt men det blir extremt rörig när de håller på.

December (309 av 365)

Sedan jobbar han ju skift så vissa perioder står det still.  Börjar ärligt kännas lite små jobbigt när vi håller på så intensivt. Stackars Micael börjar så smått bli frisk men han har en bedrövlig hosta som inte vill ge med sig. Men han hade ork att försöka sno åt sig godsakerna till sitt hem  🙂 Han ligger och vilar sig mellan bärandet av gipsskivor.

December (309 av 365)

I morgon kör kakelsättaren ett ryck inne hos honom och då blir det till att gå upp tidigt. Han får väl försöka vila ut när han åker till Nina i Stockholm. Skit att det blev sådan liten ledighet vid jul, hade behövt vara ledig men vill spara dagarna till sommaren istället. Fast det är bättre att vara lite ledig än inte ha någon alls.

December (309 av 365)

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »