365 Foto 2011

Livsviktigt (310 av 365)

Livsviktigt (310 av 365)

Får nog erkänna att gubben impade stort på mig idag. Han har isolerat klart och satt upp alla skivor i hobbyrummet. Men det som impade var att han tömde det helt och fick plats med allt i sitt arbetsrum. Visserligen är det större men gubben har ju en tendens att bara slänga in allt där. Nu ser det åtminstone trevligt ut mitt i röran. Han tyckte det var lika bra att ta tag i det rummet med, så nu är en vägg isolerad och har skivor uppe.

Tapeterna kommer i morgon men då skall han och Tobias till Stockholm och sedan blir det jobb och julafton.  Men nästa år då järnspikars kör vi i gång igen 🙂 Lite knepigt är det att han hinner såpass mycket?  För man får en känsla av att han bara står med kaffekoppen och vilar, tror faktiskt inte jag har en enda bild på gubben utan en kaffekopp i handen eller i närheten  🙂

Livsviktigt (310 av 365)

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »