365 Foto 2011

Halv (311 av 365)

Halv (311 av 365)

Kakelsättaren har kommit halvvägs på badrummet och det går ganska fort eftersom det är stora kakelplattor. Motivet kommer väl att hamna framför dassholken så Micael har något snyggt att titta på medan han sitter på tronen. Tror han kommer att välja ungefär lika stora plattor även till tvättstugan. Det blir nog inte färdigt innan jul men det känns som det går framåt i alla fall.

Jag tycker fortfarande att trappan mellan våningarna kommer att bli det fräckaste med tanke på att det aldrig funnits någon trappa innan. Lite knepigt att de orkade ha det så förr. Har haft sådan huvudverk idag att jag blev riktigt grinig på jobbet. Fattar f.n inte hur vuxna gubbar kan tycka det är så roligt att tippa kaffe maskinen?  Det såg inte så roligt ut när jag öppnade den. Den får stå öppen tills i morgon så gubbarna får sig en tankeställare. Slutar de inte med det här fjantet så slutar jag att fylla på den.

Halv (311 av 365)

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »