365 Foto 2011

Trend (312 av 365)

Trend (312 av 365)

Göta Petter vad gott det skall bli när jag är klar med temanen. Kommer absolut inte hoppa på något sådant på ett bra tag, en gång i veckan går väl bra men en varje dag med nytaget kort! Hua! Här sitter Micael och spelar och trenden med att keps på sig verkan inte ha upphört. Kakelsättaren håller på hos Micael så det blir att han är inne hos oss  🙂  Himla trivsamt han har humor som får en att baxna, annars känns allt bara så trögt.

Båda hästarna var naken fisar idag och jag hittade bara ett täcke i lervällingen till hage. Det är svårt att beskriva hur in i nordens trött jag är på regnandet och hästarna ser inte allt för muntra ut när de kommer klafsandes. Detta vädret är ju det värsta som fins för hovarna så jag är lite orolig för Bellman och hans hov röta.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »