365 Foto 2011

Blixt (313 av 365)

Blixt (313 av 365)

Jag hade tänkt fotografera en riktig blixt, men det har mest varit åska på nätterna och sist det var åska så blixtrade det så mycket att himlen blev helt vit. Kändes ärligt talat lite mysigare under täcket än att stå och glo på det. När jag var liten och det åskade så ville alltid mina föräldrar att vi skulle vara i bilen. Det sades på den tiden att det var den säkraste platsen! Jag som var åskrädd uppskattade inte detta något nämnvärt och pappa ville alltid stå på någon topp så man skulle se blixtarna ordentligt.

Det är ju typiskt sånt som kan ge trauma för livet!  🙂  Viss synsätt och ideér mina föräldrar hade var bara så knasiga att man som vuxen inte kan låta bli att skratta åt dem. Därför känns det så gott att prata med Elvy som också haft det lite udda under uppväxten.

Gick hem tidigare idag, gubbarna började dra sig till omklädningsrummen redan vid halv 11, så det var bara att städa som en raket idag.

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »