365 Foto 2011

Eget tema 48. Snö

Eget tema 48. Snö

Wow! Hittade allt lite snö uppe vid stallet. Nu skall jag packa in lite paket, jag har varit så extremt tröt att jag vilat så fort jag kommit åt. Pratade med en extremt stressad Elvy igår som höll på för fullt. Allvarligt talat! Denna högtiden måste ge mest hjärtattacker än någon annan högtid? Vad håller man på med?

Regndroppar

För första gången har jag nada jul känsla och det är rena vårväder ute, men blev vrål lycklig när jag såg den lilla snö högen vid stallet. Det räckte till att göra ett par snöbollar att kasta på gubben, det var ju den enda snön vi hade så han stod där och visste inte vad han skulle göra  🙂 Men när han började snegla mot gödselhögen tyckte jag det var bäst att gå upp.

Shakira

Nej nu får jag sätta fart! Shakira längtar efter att få busa med Agnes och jag har en del kvar att göra. Önskar alla en riktigt fin  God Jul Och Gott Nytt År 

4 Comments

 • Pysselfarmor

  Åhh snöööö jo här låg det ända fram till i gårkväll. Hade hoppats att SMHI skulle ha fel att regn skulle falla…hade hoppats på snö och några minus. Hade så gärna gjort islyktor till idag. Det är så vackert!
  Surfar runt senare ikväll när barn och barnbarn åkte hem och man pustar ut efter ståhejet.

  Läste någonstans att 45% av svenska folket önskar att julen bara säger schwisch och är förbi pga av stress, dåliga samveten och olyckliga omständigheter. Låter väldigt trist – detta som ska vara en fridens dag….
  Kramar i massor//Gun-Wivi

 • carro

  Vi har nog runt en dm snö kvar men mycket töade bort igår. Jag och sambon har en ovanligt stressfri jul och det passar mig utmärkt.

Leave a Reply

Översätt sidan »