365 Foto 2011

Eget tema 50.Värmeljus

Eget tema 50.Värmeljus

Jösses! Har suttit och pratat med Elvy i evigheter. Har en sån där härlig blogg torka att jag bara har lust att skicka ut datorn och krypa under en sten. Full storm igen och det har regnat så in i nordens. Bellman kom vilt gnäggandes och hade lyckats köra benet genom täcket. Han såg bara så rolig ut med sin kalufs som alltid står rätt upp hysteriska blick. Nu när vädret är så här är han så grinig! Det är liksom bara han som existerar och kommer Beethoven för nära mig så blir han så sur. Så nu står de på varsitt ställe och betar.

Det är tur att man haft de så nära runt sig, för det är många kilon som möter en i galopp vilt gnäggandes  🙂  Nu är jag så van vid det men jag kan ändå inte låta bli att känna ups! Det var ju bland det första western tränaren kollade på, så var det hur snabbt hästarna stannade om man var tvungen att göra ett stopp. Här litar jag stenhårt på hästarna och det är väl en regel som jag aldrig tummar på.

Skall bli så himla roligt när den nya kameran kommer så jag kan filma gårdens grinolle  🙂 Â Nää nu skall jag bädda ner mig till en film.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »