365 Foto 2011

Soluppgång (317 av 365)

Soluppgång (317 av 365)

Kanske lite futtig soluppgång men jag får väl skylla på att jag jobbade intensivt och missade exakt när den började gå upp. Gick hem betydligt tidigare idag, mår lite skit av medlen även om jag är försiktig så finns det i luften när jag sprayar runt. I dag skiner solen och det är kanon gott ute. Skall passa på att ta en riktig långpromenad med Shakira har saknat det.

4 Comments

  • Jane Melander

    Det var ett fint kort på soluppgången!
    Vad menar du med att det verkar inte fungera med dina kommentarer? Jag brukar få kommentarer både på mail och på bloggen. Men jag brukar gå igenom mina mail först och då svarar jag dig där, kommer inte de svaren fram till dig? Sedan ser jag dem på bloggen också, men då tycker jag att det är onödigt att svara samma sak en gång till. Men säg till, så svarar jag på bloggen i stället!

    KRAM!!

Leave a Reply

Översätt sidan »