Smått o Gott

kasseten

Öppna spisen

Sådär! Kom hem till den här röran igår och kände bara skit nu räcker det!  Så länge som jag sov i går har jag nog aldrig sovit. Det har verkligen varit en rörig period och jag tappade sugen med precis allt. Trodde aldrig jag skulle vara på väg att sluta fota, men inte ens det kändes roligt.  Men den nya kameran släpps ju snart och den är jag verkligen sugen på. Hoppas nu bara den kommer med 24 mp så den inte är kvar på 18 mp som det står på vissa sidor.

Öppna spisen

Så mycket små fel som kameran har nu känns det nästan som ett under om jag lyckas få hyfsad skärpa i bilderna och egentligen borde jag ju passat på att lämna in den när jag ändå inte använde den. De blev inte färdiga med kassetten idag heller utan kommer att fortsätta i morgon. De hade mätt fel så anslutningen passade inte utan de fick bygga upp en ny kåpa, men offerten var ju redan lagd så vi slapp betala mera.

Pepper

Shakira har blivit riktigt bra med främlingar även om hon såg ut som ( Det var inte jag som släppte in den där!! ) när jag kom hem. Pepper såg mest ut som ( Ut med honom så jag får sova! )

5 Comments

 • Lotta (Lottiz-63 på mn

  Det var länge sen jag läste din blogg, men nu har jag alla på blogkeen så jag ser när ni gjort nya inlägg, så nu kan jag läsa och ge kommentarer 🙂

  Jobbigt du har det, tur att ni inte behövde betala mer (det var ju dom som gjort fel så även utan offert kan man ju tycka att ni inte skulle få någon extra kostnad.

  Roliga katter 😉

  Sköt om dig!

 • Gullvi

  Förstår att det inte är så roligt med all röra, men tider kommer snart då det kommer att bli bara så TOPPEN i vardagsrummet.
  En katt går genom prövningar med en sådan stil! Pepper är så cool där han ligger.
  Och du, det är bara två dagar kvar till helgen om du nu missat det.

 • Pysselfarmor

  Ja ibland går “luften ur en”….och då är det bara att göra (eller inte göra) såsom man känner….
  ja huvvaligen det där med renovering eller att bygga med för den delen kan verkligen ta musten ur en!
  Håller tummarna att det går uppåt för dig nu – mot ljuset!

 • Carro

  Härligt att läsa att du börjar få tillbaka motivationen igen. Man får vara trött och less på allt ibland.
  Lite avundsjuk är jag allt på att du ska skaffa en ny kamera men samtidigt så gör det att vi kommer att få fortsätta se dina fantastiska bilder.

Leave a Reply

Översätt sidan »