Gården

Äntligen!

Beethoven

Idag har det varit kanon väder och äntligen har man sett att hästarna har gått runt och gottat sig. Det började väl spritta lite väl mycket i Beethoven för han kunde inte hålla sig utan vi fick plötsligt se hur han försvann under loftet. Där skall han han absolut inte rota runt bland all bråte. Knepigt? Han har ju stått där hela förra året utan att gå under. Kakelgubbarna fortsatte hos Micael som kom hem i går och blev blåst på sovmorgonen. Men han är glad att de har börjat igen och nu med förstärkning så det skall gå undan.

Rummet

Fixade till det mesta i hobby rummet och började flytta in prylarna. Jag kommer väl byta vägg där jag skall ha skrivbordet nu när rummet blivit smalare och byta ut pappas filmduk mot något jag kan ha på väggen för att få det lite smidigare. Helt otroligt att vi inte har några element på i övervåningen utan det håller sig hyfsat varmt efter isoleringen och då har vi hälften kvar. Elen är framdragen men kommer nog inte kopplas in förrän Micaels badrum skall kopplas ihop. Men det börjar så smått likna ett hem igen  🙂

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »