Blandade Teman

Dagens tema från Livsturisten är: Film

Filmsnutt

Dagens tema från   Livsturisten är: Film  Jag följde med gubben till Mölnlyckes bio och såg  ( Stig Helmer Story ) Hmm vet inte riktigt om det är för jag varit så jäkla sliten eller om jag blivit totalt humor befriad?!. Vilken sur rulle! Jag fick verkligen klia mig under armhålorna för att dra på munnen, men som sagt jag var nog bara sliten för stunden. Gubben skall jobba idag med men jag skall med Rosa på hus visning så det får bli en annan dag. Typiskt när Tintin går, den vill jag hemskt gärna se.

Spolar film

2 Comments

  • Lotta

    Du är den andra jag hör som inte tycker filmen är speciellt bra.
    Tråkigt att den inte är bra när dom andra filmerna är roliga.

    Kul att du är med och skriver…
    Ha en bra dag!

Leave a Reply

Översätt sidan »