Fototriss / Tisdagtema

Fototriss – Less is more

Fototriss:Less is more Extremt svårt tema även om de visade en länk till   less is more gruppen på flickr.  Fick bli lite skåpmats bilder tills min nya kamera kommer. Det är så mycket fel på den nu att jag får ta så himla många bilder för att få ett bra. Eller också har jag helt enkelt bara tappat stinget.

1. En nyckelpiga som precis skall till att flyga. Det såg ut som den använde de stora stenskivorna som startbana. Satt en bra stund i somras och tittade innan den kom iväg ordentligt.

Micael och pepper

2. En nyckelpiga som sitter på ett grässtrå. Tog bort allt runt och satte den i en glaskula för att framhäva den. Det här går väl under manipulerad bild men jag tror man får använda vilka bilder som helst i trissen? Bara det är ens egna.

Nyckelpiga

3.  Det enda lövet som var utanför jobbet den dagen. Tyckte den var så fin där den låg ensam på stenarna. Skulle bara velat ha fotat med mera stenar runt.

Löv

65 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »