Blandade Teman

Bloggtema – Snö

Micaels hus

Livsturistens Bloggtema – Snö   I år har jag verkligen längtat efter snön. Dels för att det skall bli ljusare men framför allt för att marken skall frysa. Det har regnat så in i nordens att marken inte orkade ta upp mer och flera träd välte så fort det blev storm. Vi byggde ut Micaels tak provisoriskt för att vattnet skulle rinna av ovanför dräneringen. Gubbarna kunde inte gå närmare med grävmaskinen eftersom huset står på gärdsgården. Men peppar, peppar det har inte läkt in något nu. Annars rinner ju allt vatten från Tobias tomt rätt ner på väggen.

Pepper och Shakira

Sedan tycker både Pepper och Shakira att det är roligt med snön. Shakira har fått så tjock päls att hon gärna vill ligga ute. Pepper vill väl helst ligga inne i soffan med tänd brasa.

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »