Pyssel

Lek med bakgrunder

Leiha

Hua! Försov mig i morse så gubben fick fodra, det blev till att bara slänga sig iväg till jobbet. Hela dagen känns så bakvänt när det blir sådär. Ville väl egentligen bara bädda ner mig när jag kom hem, det är så ryskigt kall att man inte hade någon större lust att gå ut. Blev till att sätta på kaffet så det var klart när man kom in efter promenaden. men idag tyckte till och med Shakira att det var kämpigt. Det fastnade is mellan trampdynorna så hon sprang runt och små haltade i ett.

Har nu suttit och gjort klart Angeliques bilder och ser fram emot nästa gång det blir dags att fota. Sitter med en tänd kamin och leker med bakgrunder på bilderna men nu är det nog dags för en film. Känner mig fortfarande frysen och mör.

Leiha

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »