Kärringonsdag

Hektisk dag

Bellman och Beethoven

Monica höll på med hästarna när jag kom från jobbet, så det var bara att byta om och ut på en tur. Hästarna var lite lugnare idag, i alla fall i början. Bellman stod och var lite små tjurig, han vill helst ut på direkten. Ta kort och sånt får man allt göra sist när han fått promenerat av sig, så nu stod han och blängde ganska saftigt på mig när jag gick runt.

Bellman

De har grävt upp precis där vi skall rida ut så jag har släppt ner eltråden så vi kan gå genom lilla hagen hem. Men Beethoven ville inte riktigt gå förbi en maskin som stod vid tråden, så han glodde på den och lyfte inte hovarna ordentligt. Jag vet inte hur många gånger han trasslade in sig innan han till sist gick över. Då försökte Bellman dra i full fräs med Monika rätt över hagen. Så idag har det varit lite väl mycket krut i dem.

Beethoven

Vi avslutade med att gå in och pyssla. Rosa fick klart sitt medan Monica gjorde Alla hjärtans dag kort.

Rosa och Monica

Har äntligen gjort klart canvasen på Michael. Satte dit en motorcykel och ändrade färgen runt, har funderat vad det var som fattades. Men nu är jag bara så seg att det blir nog till att softa innan jag ger upp för idag.

Michael

10 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »