Smått o Gott

Rosa VG

Skolan
Foto : Rosmarie Sjöstrand

Jag är så imponerad att Rosa är så duktig på lektionerna! Det är ju direkt efter jobbet, jag hinner åtminstone ta en kopp kaffe innan jag plockar upp henne. Idag tappade jag bort mig på flera ställen och satt dessutom med fel sida uppe! Kameran som jag tog med hade jag glömt stänga av så batterierna var total slut. Sedan skulle vi göra hänga gubbe med tyskan. vad gör Rosa? Hon tar det klart längsta och knepigaste ord hon kunde hitta!! Hör bara hur alla slutar andas och killen som sitter bredvid Rosa säger: Du du är snart ute och skriver på väggen! Tavlan tar liksom slut!

Jag klämmer i med ett ord jag inte ens kunde stava till, så det var lite svårt för de andra att tippa vad det skulle bli.  Typ en sådan dag har det varit och det är bara tisdag! Hua! Hur skall resten av veckan bli? Känner mig som en järnspikars flumm nissa. Men kul är det.

Böcker
Foto : Rosmarie Sjöstrand

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »