Pyssel

Kall Påskafton

Stressad häxa

Hmm! Trodde jag var smart med att fota påskpynt och påskmotiv. Var så himla säker på att fototriss temat skulle bli påsk men såg just nu att det kommer bli ( lång ). Jaja där ser man. Jag köpte denna häxa på RK för 60 kr, stackaren hade blivit av med kvasten. Passade på att samla ihop pinnar till en ny kvast när jag promenerade med Shakira, som tack drog hon järnet när jag var klar.

Stressad häxa

Jag har suttit och försökt att göra ett   metall ägg  men det blir bara skit. Vi åkte ut till Biltema just för att skaffa metall tejp. Hmmm! Mitt ägg såg definitivt inte ut så där så jag skall surfa runt för att få lite mera inspiration.

2 Comments

  • Lotta

    Tack för dom fina orden. 🙂 Kan ju inte detta med fotoredigering så jag satt o lekte bara, det var därför de blev så ljusa. Jag gillade det med.
    Har du sålt något foto nån gång?

    Gillar din påskkärring. Hur har du fått det att se ut som om hon flyger?
    Ha en underbar kväll med din familj! 😀

Leave a Reply

Översätt sidan »