Blandade Teman

Bloggtema – 1:a maj

1 maj

Livsturistens   Bloggtema – 1:a maj   Wow! Vilken kanon dag! Uddevallarna var här på besök och vi käkade smörgåstårta. Försenat födelsedags besök för Micael. Farmor har varit lite krasslig men var fit for fight nu. Härligt att se  🙂 Så himla gott att kunna sitta ute och jag blev lite ställd att vi hade fått upp såpass med vårblommor. Har varit så trött på dagarna att jag inte märkt att det frodas riktigt bra runt dammen.

Eros hade haft det riktigt gott i sovrummet och var på ett kanon humör när vi släppte ut honom, han verkade mest ha legat och sovit. Skall kolla på tv en stund innan jag också knyter mig. Det har varit en riktig mysig 1 maj och jag passade på att lägga mig en stund i hängmattan.

I maj

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »