Pyssel

Klar

Bonad

Äntligen klar! Sy fast canvasen på duken var väl inte riktigt min grej. Skulle behöva metall vantar, attans vad jag stack mig på nålen i ett. Hoppas mamma kommer att gilla den. vill prova att göra en annan med mera struktur som bakgrund. Skall finnas någon massa man kletar på. Få göra set en kall vinterdag, nu är det trädgården som gäller.

Sitter och väntar på stor främmandet och Eros får vara i sovrummet. Katt marodören Agnes är i antågan och vi har fortfarande riv märken på fönster listen sen hon jagade stackars Pepper förrförra julen. kändes så grisigt för Eros kommer så fort man ropar nu och då grabba tag i honom för att slänga in honom i sovrummet kändes bara så fel.  Näää får väl fixa kaffe till gästerna och duka fram.

Bonad

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »