Hästarna

Lilla Stella

Vid sjön

Grymt härlig ridtur och det var riktigt varmt, men när vi kom ner till sjön så blev det svin kallt och jag önskade att jag hade tagit med mig jackan. Vi tog en sväng upp till Tulebo för att kolla på Carolins lilla föl. Jösses! Vilket litet charmtroll. Så snäll och framåt. De har börjat jobba direkt med detta fölet och det märktes långa vägar. man får ju så mycket gratis när man börjar hanteringen så tidigt.

Stella

Det märks också rejält att mina hästar har lugnat ner sig. Brandy sprang runt i hagen för att brösta upp sig och mina var bara intresserade av all grönt gräs som fanns längst kanten. Bellman ser mest ut som ( Varför springer han runt?? )  Perfekt ridtur med mysigt sällskap och pigga hästar.

Monica och Bellman

7 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »