Dammen

Kolla mitt rum :(

Runt dammen

Synd att det var lite små kyligt idag. Eros kommer in även när jag ropar nu så han har börjat få vara ute så mycket han vill. Han håller sig runt uteplatsen än så länge och nu märker man egentligen att han varit inne katt. Han koncentrerar sig kopiöst när han skall gå runt dammen och så fort han klättrar på något. Däremot är han en rackare på att hoppa högt och långt. Härligt att se hur nöjd han är när vi ropar in honom.

Jag har äntligen fått tummen ur ändan och börjat rensa runt dammen. Fixat till min CV och fått lagt in den. Bara att hålla tummarna nu då  🙂

Till mamma

När jag var med Rosa på kortkurs så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för kort, vi satsade båda på att göra tomma så att vi han lära oss vikningarna. Så himla smidigt nu när jag skulle ha ett kort till mamma. Hmm! Nu håller gubben på att sortera sina papper? som han haft i ett par år. Säkrast att han städar upp efter sig.

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »