Utflykter

Tollereds Kraftstation

Tollereds kraftstation

I Tollered hade de 50% på antika möbler och vi är fortfarande på jakt efter ett skrivbord.  Det var en väldigt lite butik med riktigt bra priser, nu hade de inget skrivbord och köpa på sig något nu när man blir arbetslös är ju bara korkat. Men det var så gulligt av gubben att fixa till en utflykt så man kunde skingra tankarna lite. Snacka om pieline!

Byggnad vid Tollered

Älskar att gå runt bland gamla byggnader, men idag blåste det så och var ganska kyligt att vi inte väntade på att de skulle släppa på vattnet till kraftstationen. Vid kraftstationen stod en härlig man som gav oss massa information och pekade upp mot museumet så vi inte skulle missa att gå in. Gamla byggnader med öppna dörrar! Knappast! Att jag hade missat att kika in där med en kamera i näven.

Tollered Kraftstaion

Så att få gå ner för en gammal skum trappa med flagnade väggar var ju dagens höjdpunkt. Är riktigt nöjd med kameran på Samsungen med, det ända jag inte gillar är att bilderna blir i jpg. Sedan vid ån fans det en massa härliga gångar som man inte fick gå i. Synd! Hade gärna vandrat runt där. Vi kommer att gå hit igen när det inte är så himla kallt. Jag har jobbat i närheten så jag vet att de har en grym pizzeria i Tollered.

Tollered Kraftstaion

Kolla så sött! Eget garage. Undrar om den hade klarat av våran kuperad terräng? Här behöver klippas.

Gräsklippare

4 Comments

 • Gullvi

  Att bli arbetslös är inte det man önskar sig eller någon annan. Men av erfarenhetvet jag att man överlever.
  Stenväggen är så underbart vacker. En som jag skulle kunna titta på hur länge som helst, eller tills jag började frysa och behövde sätta mig ner.

 • Lotta

  Men va f*n!
  Jag fattade ju inte att du blir arbetslös.
  Jag trodde att du skulle förflyttas till något annat ställe som företaget du är anställd av hade.
  Nu blev jag ju riktigt j***a lack!

 • Carro

  Jag trodde precis som Lotta att du bara skulle placeras på något annat ställe. Jag håller tummarna för att du snart får ett nytt bättre jobb

Leave a Reply

Översätt sidan »