Djuren

Sååå Stort!!

Eros

I går smet Eros ut och var ute i två timmar, inte förrän gubben kom hem sent som han fick in Eros. Han ropade ett par gånger så kom Eros på direkten! Där fick man för att man stressat runt och ropat hysteriskt. Så idag släppte jag bara ut honom utan sele och hoppades på det bästa. I början så var han som en liten skugga efter Shakira innan han sprang bort till uteplatsen.

Eros

Pepper brukar ligga där under och det är gott om utrymme i de gamla foder rännorna som är efter den gamla ladan. Ganska bra om han kan lära sig att ta skydd där om det händer något. jag fick inte in honom idag heller utan det blev gubben som fick ropa in honom igen. De två är verkligen bundisar. Så nu ligger Eros utsträckt och sovit så gott.

Eros

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »