Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Ny

Fototriss: Ny.   Jösses! Glömde totalt av fototriss förra veckan, ytters sällan som det händer.

1. Ny katt på gården som heter Eros. Har varit skeptisk till att ta emot halvvuxna katter eftersom den första försvann och var borta i två veckor. Det har gått otroligt bra och vi är stormförtjusta i honom. han är verkligen en liten personlighet.

Fototriss:Ny

2. Mitt skrivbord som gubben var och hämtade som en överraskning.

Fototriss:Ny

3.  Efter 15 år utan mobil gav jag upp på folks tjafs att jag måste ha en! Nu har jag en och folk tjafsar om det verkligen är en mobil! och inte en mindre ipad eller surfplatta? Det är en Samsung note och jag gillar verkligen kameran och apparna, av och till kommer den någon konstig signal? Det är den enda defekten jag har hittat på den.

Fototriss : Ny

36 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »