Smått o Gott

Hjälpt Elvy

Jobbet

Hjälpte Elvy att städa idag och hon hade lite roligt åt min mobil?. Jaja! Jag lär ju hitta den. Vi skulle åka och hjälpa Rebecca och Morgan med deras nya lägenhet eftersom det var tänkt att Rebecca skulle få komma hem från BB. Men det sprack eftersom lilla Cornelia hade gått ner i vikt.

Stolta

Nu för tiden anser BB att man inte skall ge de små till lägg! Utan de skall klara sig tills mjölken kommer igång! Vilken start? Cornelia var vrål hungrig och fick inget till lägg! Skall det verkligen vara så? Nu blev det ju när de gjorde slut kontrollen att hon gått ner för mycket. Tror attan det! Ingen mat? Jobbigt både för de nyblivna föräldrarna som inte fick åka hem och för lilla Cornelia som fick vara hungrig.

Stolt mamma

Efter att hon fått till lägg så sov hon förnöjt ett par timmar. Mysigt men lite ovant att sitta med en sådan där liten knodd i famnen igen, blev att jag siktade in mig att ta lite bilder på Leija istället.

Cornelia

Här har vi den lilla glada kusinen som nu har börjat att stå själv. Kan tänka mig hur hon blir när hon kommer på att hon kan rusa runt. Blir hon som mor sin så! Hua!

Lycklig kusin

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »