Hästarna

Jösses!

Beethoven

Fy för den lede vilket humör Beethoven är på! Han är ju annars den som tar allt med ro, men inte idag. Katterna fick inte gå innanför eltråden, Shakira blev bort jagad och jag fick inte rätta till manen utan han gick helt enkelt sin väg! Något jag normalt inte accepterar utan brukar fösa runt hästarna tills de ger sig och står still. I dag hade det inte varit någon större vits utan det hade garanterat slutat i konflikt. Skall gå ut om en stund när han har fått beta av sig och kolla så all är som det skall.

Eros

Har aldrig varit med om att en katt kan se så deppig ut som Eros. Det ser ut som han konstant tänker på något stort, tungt  världsligt problem. Så typiskt när man är ledig att det skall vara sådant tråk väder. Har tappat sugen total med trädgården, så i år blir det nog inga grönsaker. Känns som jag har missat det mesta i år.

Tulpaner

5 Comments

 • Gullvi

  Eros ser verkligen ut att behöva en depparpartner så du får väl ta dig tid att kolla in vad han behöver hjälp med eller så kan ni väl ta gemensamt att deppa över vädret. Planerad deppighet tycker jag kan vara mysigt också.

 • PJAK

  Beethoven ville väl vara kung för en dag eller så??

  Stackars Eros. Kan inte vara lätt med alla de problemen.

 • Pysselfarmor

  tittade också på ditt senare “tillsammans-inlägg”…så fina bilder allihop och just detta Eros ansiktsuttryck är hans väldiga charm….har aldrig sett en katt så med rynkor i pannan och väldigt undrande inför stora vida världen ;-))

Leave a Reply

Översätt sidan »