Djuren

Morgonbus

Shakira och Pepper

Jag gick upp extra tidigt idag så jag skall hinna fixa till stolparna i hagen och stortvätta. Det skall bli fint väder så jag vill passa på att tvätta massa häst prylar och täcken. Jag brukar ta med kameran ut, framför all på morgonen då allt vaknar till liv. Eros är ute hela natten nu och hans favoritplats är loftet i garaget. Så när jag fodrar brukar Pepper komma från stallet och nu så kom Eros från garaget. Tur att jag kollade vilket tema som det kommer att bli på fototrissen! Det var bara till att fota mellan tvätt upp hängningen.

Shakira och Eros

Temat kommer att vara tillsammans. Shakira ser så go ut i pälsen när hon springer, den liksom rör sig i vågor. Härligt att se att Eros inte blir störd när Shakira far fram utan springer glatt efter. Så nu på morgonen hade de en rejäl bus stund. Fick en bild när alla tre är tillsammans men jag kommer att välja en bild i rörelse, även om Shakira blev suddig.

Pepper och Eros

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »