Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Tillsammans.

Fototriss: Tillsammans.

1. Lycka är att få busa tillsammans men en stor kompis. Varje gång jag kastade Shakiras ben så blev Eros alldeles till sig och rusade efter. Jag fick många fina bilder på djuren idag, men denna gillar jag skarpt. Eros är 100% övertygad att han kan fälla Shakira som kommer farandes värre en ett snälltåg. Underbart att se att Shakira tar hänsyn och inte bara springer över honom.

Fototriss: Tillsammans

2. Tillsammans är man stark som en råbandsknut.

Fototriss: Tillsammans

3.  Här är gubben som jag varit tillsammans med i 31 år. Han får mig oftast på väldigt gott humör och här busar han så jag höll på att ramla ur soffan. Han tyckte jag hade tvättat soffan i för varmt vatten eftersom det var svårare att få plats bredvid varandra.

Fototriss: Tillsammans

31 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »