Trädgården

Mysdag

Fäcklisar

Vilken grymt härlig softar dag jag haft. Mina aklejor är på väg att vissna så jag tänkte jag skulle passa på att fotografera olika blomster arrangemang. Det sprack på direkten! Jösses! Vad löss! Och fäcklisar. På en  Akleja satt det 6 stycken fäcklisar, ett under att inte blomman lutade av tyngden. Jag trodde att det var lössen de var ute efter men de verkade bara samla in pollen och fixa till fler fäcklisar.

Tomten

Jag skulle väl behövt rensa som ni ser på bilden men jag hade ingen lust och ville bli fri från förkylningen. Mår ganska prima men är så in i nordens hes och har inte kunnat prata idag. Hmm! Undrar om det är därför gubben har lett och varit på ett strålande humör? Hade tänkt avsluta dagen med en ridtur men det sprack, lite synd när det nu är så fint väder.

Testar

Passade på att testa min rullgardin och jag är kanon nöjd med den, betydligt billigare alternativ än en riktig duk. Det är bara ljuset som jag är lite missnöjd med, har på tok för gult sken och behöver en lampa till för att slippa skuggorna. Men det var mysigt att ställa upp lite prylar och slippa att tänka på att plocka undan på direkten.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »