Djuren

Ingen vill leka!

Vill leka

Slocknade så himla gott när jag kom hem och Pepper passade på att sova bredvid mig. Det tillhör inte vanligheten! Jag tog med kameran när jag skulle fodra men Pepper sprang upp på loftet och ville inte vara med. Däremot kom Eros och var desto piggare. Han kämpade tappert med att få igång Shakira till att busa, men hon hade ingen större lust och när hon väl körde igång for hon runt så Eros han inte med.

Busar

Eros tyckte det var lika bra att kolla in trädgården lite mera och utforska den stora djungeln som är längs det långa ( berget ) muren. Tror att Eros kommer ha mycket roligt med lille Amor sedan. Pepper är väl inte så leksugen längre utan kommer mest in för mat, kel och sova en stund. Eros är sällskapssjuk till max och vill gärna gå med någon runt hela tiden.

kolla in blommorna

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »