Djuren

Fransk kyss!

Gänget

Jag tar ute lille Amor i sele varje dag och nu går det mycket bättre. Han har börjat springa runt och nu vill både Pepper och Eros vara med. Det morras fortfarande en del men de har större yta att röra sig på och så mycket runt omkring som distraherar dem att de gärna håller ihop om det prasslar i någon buske. Men Amor är en riktig tuffing och vete tusan om inte han kommer att bli ganska stor.

Micael med djuren

Men den första stunden ville Amor sitta på Micaels axel så det var bara till att passa på med kameran. Sedan blev det till att soppa väggen på Micaels hus så det bara är att spika på fasaden för snickaren. Nu är det inte så många sidor kvar att klä om innan utsidan är färdig. Även om vi vill fortsätta inne så är det nog smartast att ta alla ute väggar först med tanke på vädret.

Micael och amor

Skall bli så super skönt när allt är klart så man kan röja upp och sätta lite blommor i rabatten. Nu är det bara sågspån och brädbitar. Det har känts lite menlöst att röja upp så länge det inte är klart, men nu börjar det växa igen lite väl mycket. Micael skall ju ha en lite uteplats och en farstukvist på framsidan. Så en del rabatter försvinner.

fransk kyss

Shakira gav Micael en riktig fransk kyss  🙂 Tycker den klart blev dagens bild.

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »