Djuren

Förberedelser

Det ser ut att bli en riktigt fin dag, det kommer lite regn då och då men har man tur kanske regnet håller sig väck. Jag tog ner hästarna i alla fall och har förberett i fall gubben behöver ta upp hästarna när jag är iväg. Eros har mestadels varit ute sedan Amor kom och det har varit så skit trist. Men han älskar att följa med på morgon rundan, så idag fick han vara med i stora hagen. Eros blev väl lite störd att jag ropade på honom i ett men det är bra stort där nere och det såg ut som om ögonen skulle ploppa ut så fort det prasslade någonstans.

Pepper var med och det var så roligt att se hur försiktigt han busade med Eros. De sprang runt och brottades i ett, så de har verkligen blivit kompisar. Även Pepper väntade in Eros så han inte skulle komma på efterkälke. Eros hoppar extremt långt och högt men har ur kass balans och ramlar ner så fort han skall gå på något smalt (smalt enligt honom nu!) 15 cm är som ett snöre för honom. Skall rengöra objektiven och formatera minneskortet så det är klart. Skall vara backupp vid ett bröllop idag.

6 Comments

 • Lotta

  Underbara foton! (som vanligt) 😀

  Vad spännande att vara backupfotograf vid ett bröllop!
  Just att vara backup måste ju vara helt perfekt så man slipper den där jättepressen.
  Blev tillfrågad om jag kunde fota ett bröllop, men jag kände att jag inte är tillräckligt bra för det.

  Spännande, får man se några bilder sen tror du?
  Lycka till med dagen!
  Kram!

  • Ingalill

   Har känt likadant men detta är för vän som jag verkligen tycker om, så det är bara att gå dit och göra sitt bästa.

   Det får bli som det blir.

 • Carro

  Roligt du kommer att ha det. Du har möjlighet att njuta av bröllopet och att ta bilder. Håller en tumme för att ni får fint väder

 • Gullvi

  Skulle nog inte tro att dina bilder skulle vara i fall att. De kommer att stå för sig själva och kommer att vara bara så där bra som du brukar ta.

Leave a Reply

Översätt sidan »