Familjen

Mina föräldrar

Det känns lite roligt att lägga upp bilderna på mina föräldrar. Detta kortet på min biologiska pappa är det enda jag har. Tycker nu att det är jättefint men var väl lite klyven då jag fick det. Min bror Svenerik hade precis gått bort och jag kände väl egentligen att det kunde kvitta att söka några rötter. Nu är min pappa död sen flera år och jag vill inte göra om samma misstag med mamma.

Är himla glad att jag fann min storebror Michael <3 sedan får väl information om mina släktingar komma undan för undan om jag ens får reda på något? Känns som om jag alltid kommer att vara något udda ufo! Kommer i alla fall att göra en canvas på mina föräldrar att ha i hobby rummet.

5 Comments

 • Carro

  Det är fina bilder båda två. Nu har jag inte så mycket koll på min släkt men det måste vara svårt att ha det som dig och inte veta mycket alls

 • Lotta

  Fina bilder på din mamma och pappa, det är svårt när man inte känner sina nära och kära, jag vet att jag bla har flera kusiner som jag aldrig träffat, skulle vara kul att komma i kontakt med dom.

 • Karlavagnen

  Du är verkligen inget UFO. Men jag förstår. Rötter blir viktigare när man blir förståndigare (och lite visare). Hoppas att Michael berättar vad han vet så att du har lite att lägga pussel med!

 • Pysselfarmor

  Det är ju alltid viktigt att känna till “sina rötter” och vad som finns bakom vissa händelser……man kommer liksom till ro i sin själ då. Hoppas du får veta det som är viktigt för dig.

Leave a Reply

Översätt sidan »