Hästarna

Gräsklippare

Tinkrar

Göta Petter så fort hästarna har betat ner runt stallet. Tog ner dem precis utanför huset nu. Men vi har ganska mycket blinningar här och i lilla hagen så det är ingen större vits att sätta fast tråden för hårt, inte när de är vid husen i alla fall. Jag satte mig och skulle ta några fina kort på Amor när det slog mig vilken mysröra här är! Shakira sprang fram och tillbaka, Amor var ju bara tvungen att kolla vad hon skulle ta vägen.

Gubben och Micael

Gubben och Micael diskuterade pumpar,  Beethoven betade i lugn och ro medan Bellman stod och frustade över mitt huvud. Han hade fått syn på att jag satt med kameran och den kan ju vara ätbar? Sånt måste kollas innan han kan beta vidare. Jag vet inte om ni tänkt på det men Bellman tittar alltid i kameran! Han har sten koll på vart man befinner sig. Tur det för ibland blir det lite väl snävt med utrymme och Amor glömmer allt  när det kommer en fluga eller något som rör sig.

Hästarna

Gött med lite klipp hjälp 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »