Familjen

Skit väder

Shit! vilket väder. Hade gått och glatt mig till att klippa lite till i trädgården med den nya trimmen. Vi köpte en liten lätt fruntimmers variant, är så himla trött på den gamla trimmen som är nästan lika lång som mig och väger efter ett tag fläsk. Den nya hade dessutom hjul på så man kunde klippa fin lir. Men som sagt! Vad är en semester utan regn?

Micael fick gå ut i alla fall och måla färdigt uppe vid taket. Snickaren skall komma till helgen och bygga hans lilla uteplats. Den blir precis där han klänger på bilden. Den blir inte stor men kommer att dölja trappen och rama in vardagsrummet bättre, som det har varit nu har man tagit den vägen som ingång och det är inte tänkt.

Tyckte de sa på radion att det skulle bli 26 grader? De måste ha menat i Spanien eller nått!

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »